Mediterranean Cuisine through the Ages Field of study: Mediterranean Studies
Programme code: 02-S1MD14.2014

Module name: Mediterranean Cuisine through the Ages
Module code: 02-MD-14-KS
Programme code: 02-S1MD14.2014
Semester: winter semester 2016/2017
Language of instruction: Polish
Form of verification: course work
ECTS credits: 2
Description:
Moduł „Kuchnia śródziemnomorska przez wieki” ma za zadanie przybliżyć tematykę kulinarną zarówno czasów antycznych, jak i Bizancjum, oraz pokazać związki ze współczesną kuchnią śródziemnomorską.
Prerequisites:
brak
Key reading:
brak
Learning outcome of the module Codes of the learning outcomes of the programme to which the learning outcome of the module is related [level of competence: scale 1-5]
Celem kursu jest pokazanie dziejów kuchni śródziemnomorskiej. Student po ukończeniu kursu posiada podstawową wiedzę o literaturze kulinarnej a także antycznych i bizantyńskich dziełach przekazujących wiadomości o kuchni. [KS_1]
MD_W01 [2/5] MD_W07 [4/5] MD_W08 [4/5]
Type Description Codes of the learning outcomes of the module to which assessment is related
kolokwium pisemne [KS_w_1]
Celem kursu jest pokazanie dziejów kuchni śródziemnomorskiej. Student po ukończeniu kursu posiada podstawową wiedzę o literaturze kulinarnej a także antycznych i bizantyńskich dziełach przekazujących wiadomości o kuchni.
KS_1
Form of teaching Student's own work Assessment of the learning outcomes
Type Description (including teaching methods) Number of hours Description Number of hours
practical classes [KS_fs_1]
Ćwiczenia przybliżające tematykę kuchni antycznej oraz bizantyńskiej.
30
Lektura uzupełniająca obejmująca prace teoretyczne oraz teksty antyczne oraz bizantyńskie w przekładzie
30 kolokwium pisemne [KS_w_1]
Attachments
Module description (PDF)
Information concerning module syllabuses might be changed during studies.
Syllabuses (USOSweb)
Semester Module Language of instruction
(no information given)